SEAT Mii

De SEAT Mii is een echte stadsauto! Zuinig, snel en compact genoeg voor elke parkeerplek. De SEAT Mii heeft een moderne vormgeving met strakke lijnen en beschikt over de nieuwste technologieŽn! Ook is er over de inrichting goed nagedacht. Deze stadsauto is zo praktisch ingericht dat er voldoende ruimte is gecreŽerd.

 

 

Bent u op zoek naar een nieuwe SEAT Mii of occasion? Bij autobedrijf van Toorn bent u altijd aan het juiste adres voor de aanschaf of het onderhoud van uw SEAT Mii. Door onze jarenlange ervaring als SEAT dealer beschikken wij over alle kennis en ervaring om uw SEAT wensen te vervullen. Benieuwd naar ons aanbod? Bekijk hier direct de SEAT Mii occasions of SEAT Mii acties. Wilt u met een van onze medewerkers spreken? Neem dan direct contact op of bel (010) - 435 9474.

 

 

Seat Mii 5-deurs

De 5-deurs Mii bezit over compacte achterportieren waardoor u deze gemakkelijk kunt openen op elke parkeerplek. Door de extra deuren kunt u gemakkelijk instappen zonder dat het design daar aan af doet. De 5-deurs Mii is in 7 verschillende uitvoeringen te verkrijgen! 

 

 

Benieuwd welke SEAT Mii uitvoering bij u past? Neem dan contact op met Autobedrijf  Van Toorn!