SEAT Toledo

De SEAT Toledo heeft nu nog meer beenruimte achterin en een grotere kofferbak. De SEAT Toledo is onderscheidend en heeft gevoel voor passie.

 

Bent u op zoek naar een nieuwe SEAT Toledo of occasion? Bij autobedrijf van Toorn bent u altijd aan het juiste adres voor de aanschaf of het onderhoud van uw SEAT Toledo. Door onze jarenlange ervaring als SEAT dealer beschikken wij over alle kennis en ervaring om uw SEAT wensen te vervullen. Benieuwd naar ons aanbod? Bekijk hier direct de SEAT Toledo occasions of SEAT Toledo acties. Wilt u met een van onze medewerkers spreken? Neem dan direct contact op of bel (010) - 435 9474.

 

De SEAT Toledo is een stijlvolle sedan met betaalbaar comfort! Deze sedan beschikt over een royale achterbak met een stijlvol design. Geniet volop van luxe zowel voor- als achterin. Naast alle luxe is de nieuwe Toledo ook een van de veiligste familie-auto’s op de weg. Zo is hij o.a. uitgerust met airbags aan voor- en zijkant voor zowel bestuurder als passagier, ESC en Anti Blokkeer Systeem. De nieuwe SEAT Toledo is in 3 verschillende uitvoeringen leverbaar!

Benieuwd welke SEAT Toledo uitvoering bij u past? Neem dan contact op met Autobedrijf J. van Toorn!