Nieuwe SEAT Leon

 

 De SEAT Leon zit vol met nieuwe technologieŽn! De SEAT Leon heeft een moderne vormgeving met strakke lijnen en is een beauty om te zien! Het elektrisch zonnedak voegt een geheel nieuwe dimensie toe aan de rijervaring.

  

Bent u op zoek naar een nieuwe SEAT Leon of occasion? Bij autobedrijf van Toorn bent u altijd aan het juiste adres voor de aanschaf of het onderhoud van uw SEAT Leon. Door onze jarenlange ervaring als SEAT dealer beschikken wij over alle kennis en ervaring om uw SEAT wensen te vervullen. Benieuwd naar ons aanbod? Bekijk hier direct de SEAT Leon occasions of SEAT Leon acties. Wilt u met een van onze medewerkers spreken? Neem dan direct contact op of bel (010) - 435 9474.

 

 

De Seat Leon is verkrijgbaar als 3-deurs, 5-deurs en als Station!

 

De SC 3-deurs Leon in deze klasse voor het eerst: Full-LED lampen!  Door de strakke en dynamische lijnen heeft de Leon Sport Coupe een jong en sportieve uitstraling.  De standaard 7 airbags bieden maximale veiligheid in het geval een botsing, zowel voor- als achterin. De SC 3-deurs Leon is in 6 verschillende uitvoeringen leverbaar!

 
De 5-deurs Leon is onder andere voorzien van fraai vormgegeven LED-lichten voor en achter, een elektrisch zonnedak zodat u kunt genieten van de zon en sportieve lichtmetalen velgen. De 5-deurs Leon is in 7 verschillende uitvoeringen leverbaar!

 

De Station Leon biedt u heel veel bagageruimte maar is ook erg sportief. Bij deze Station Leon gaan ruim en sportief heel goed samen met zuinigheid. De Leon Station heeft een laag gewicht met een inhoud van 430 liter. De Leon Station is in 8 verschillende uitvoeringen leverbaar!

 


Benieuwd welke SEAT Leon uitvoering bij u past? Neem dan contact op met Autobedrijf J. van Toorn!