Nieuwe SEAT Alhambra

 

De SEAT Alhambra is niet alleen geschikt voor een druk familiebestaan maar ook geschikt voor zakelijke rijders! Naast alle ruimte wordt de Alhambra als sportief gezien met oneindig veel rijplezier en veel gebruiksgemak.

 

Bent u op zoek naar een nieuwe SEAT Alhambra of occasion? Bij autobedrijf van Toorn bent u altijd aan het juiste adres voor de aanschaf of het onderhoud van uw SEAT Alhambra. Door onze jarenlange ervaring als SEAT dealer beschikken wij over alle kennis en ervaring om uw SEAT wensen te vervullen. Benieuwd naar ons aanbod? Bekijk hier direct de SEAT Alhambra occasions of SEAT Alhambra acties. Wilt u met een van onze medewerkers spreken? Neem dan direct contact op of bel (010) - 435 9474.

 


De nieuwe SEAT Alhambra is voorzien van twee automatische schuifdeuren, een grote achterklep en een groot panoramisch zonnedak. De Alhambra zit vol met entertainment, denk hierbij aan een het mediasysteem met kleurenscherm. Met de Automatische airconditioning zal de temperatuur altijd precies goed zijn en met de parkeerassistent en achteruitrijcamera kunt u zelfs binnen de kleinste parkeerplekjes parkeren.

 

De nieuwe SEAT Alhambra is in 4 verschillende uitvoeringen leverbaar!

 
Benieuwd welke SEAT Alhambra uitvoering bij u past? Neem dan contact op met Autobedrijf J. van Toorn!